23/12/11

Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου «Ο ερωτευμένος Ελύτης»!

Το CaptainBook.gr χαρίζει σε 3 τυχερούς από από ένα αντίτυπο του νέου βιβλίου Φίλιππου Φιλίππου "Ο ερωτευμένος Ελύτης" που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός!

Επισκεφθείτε το CaptainBook.gr και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα βρείτε  εδώ. 

Συμμετοχές έως τις: 30/12/2011

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Κέρδισε τη τη νέα, limited edition, παλέτα σκιών του Karl Lagerfeld!

Ένας ακόμα διαγωνισμός από το Stylista.gr !!!

Δέκα τυχερές θα κερδίσουν ένα από τα αντικείμενα πόθου των beauty addicts και των fashionistas! Ο λόγος για τη νέα, limited edition παλέτα σκιών από τη συλλογή που δημιούργησε αποκλειστικά για την Sephora ο  Karl Lagerfeld! 

Πρόκειται για μια ultra chic παλέτα η οποία περιλαμβάνει 5 σκιές σε λευκό, μπλέ των jeans, ασημί, γκρι, χρυσό καθώς και ένα μολύβι ματιών για να δημιουργήσεις τα δικά σου mix&match looks, από ένα sexy πρωινό μέχρι ένα glam βραδινό μακιγιάζ. 

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις εδώ και διεκδίκησε τη!!!

Συμμετοχές έως: 27/12/2011

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!






Κέρδισε ένα σετ Grow Luscious Plumping Mascara & Luscious Lash Liner της Revlon!


Δύο must have για βλέμμα που μαγνητίζει χαρίζει σε πέντε τυχερές η Stylista και η Revlon και ιδού γιατί δεν πρέπει να χάσεις αυτή την ευκαιρία να τα κάνεις δικά σου: η μάσκαρα Grow Luscious Plumping Mascara, Blackest Black διαθέτει εξελιγμένη φόρμουλα η οποία περιποιείται την βλεφαρίδα από τη ρίζα μέχρι την άκρη, χαρίζοντάς της μέχρι και 200% περισσότερο όγκο (!) και βαθύ, μαύρο χρώμα.

Όσο για το μολύβι ματιών Grow Luscious Lash Liner, Onyx, περιέχει βοτανικά εκχυλίσματα και βιταμίνες ώστε να περιποιείται τις βλεφαρίδες στη ρίζα τους ενώ με μία μόνο κίνηση μπορείς να δημιουργήσεις μια τέλεια, έντονη γραμμή στο περίγραμμα των ματιών. Φαντάσου, τώρα, τη μάσκαρα και το μολύβι Grow Luscious της Revlon σε συνδυασμό: ένα αχτύπητο δίδυμο που θα αποθεώσει το βλέμμα σου!

Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις εδώ
έως τις 29/12/2011

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Κέρδισε ένα mountain bike από το nooz.gr

Το Nooz.gr και η Σ. Γατσούλης ΕΠΕ σου προσφέρουν ένα mountain bike!!!

Κάνε like στη σελίδα του Nooz.gr στο facebook, δώσε τα στοιχεία σου και μπες στην κλήρωση για ένα υπερσύγχρονο Mountain Bike, προσφορά της εταιρίας Σ. Γατσούλης ΕΠΕ.

Συμμετοχές έως: 30/12/2011

Super shoulder bag από τη Stylista!!!

H stylista.gr σου χαρίζει μία Super shoulder bag Βartuggi!!!

Σε ευέλικτο μαύρο, με rock-chic φερμουάρ που θυμίζει biker τζάκετ - ή αλλιώς, ο ορισμός του cool


Συνδυάζεται πανεύκολα με τα πάντα, ενώ ξεχωρίζει από μακριά και δίνει χαρακτήρα ακόμη και στο πιο απλό σύνολο. Διεκδίκησε τώρα αυτό το διόλου μυστικό υπερ-όπλο για τέλειο styling όλο τον χειμώνα.

Συμμετοχή έως: Κυριακή 25/12/2011


Κέρδισε ένα φόρεμα της Vanessa Bruno!!!

Νέος διαγωνισμός από την Μiss Βloom!!!

Η δημιουργία της Vanessa Bruno με έμπνευση από το νέο άρωμα της Biotherm, L'Eau by Vanessa Bruno μπορεί να γίνει δική σου!

Δήλωσε συμμετοχή στο διαγωνισμό της Biotherm για να κερδίσεις το φόρεμα της Vanessa Bruno συμπληρώνοντας τη φόρμα διαγωνισμού.

* Το φόρεμα είναι sur mesure (θα παραγγελθεί στο μέγεθος της νικήτριας αμέσως μετά τη λήξη του διαγωνισμού).
Συμμετοχές έως: Δευτέρα 09/01/2012 23:59
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!